Leverandører

Se vores leverandører

Aluminium

I løbet af de seneste årtier har navnet WICONA udviklet sig til et synonym for aluminiumprofil systemer, der opfylder de højeste standarder. De højeste teknologiske standarder, streng kontrol af overvejelser til kvalitet i forarbejdning af produkterne, samt omfattende service og samspil, som alle yder et væsentligt bidrag til et succesfyldt brand.

Automatik

TORMAX DANMARK A/S har, en førende position indenfor automatiske døranlæg på det danske marked og samtidig en voksende aktivitet med design, produktion og eksport af cirkulære døranlæg, der afsættes gennem de mere end 500 salgspartnere i TORMAX gruppen, der er repræsenteret i mere end 50 lande.

Besams produktportefølje af komplette indgangsløsninger består af automatiske svingdøre, skydedøre, karruseldøre og lufttæpper. Bag alle produkter fra Besam ligger 45 års teknisk erfaring samt en stor mængde ekspertise på anvendelsesområdet.

Glas

Scanglas Gruppen leverer primært glas til byggeindustrien, og den løbende produktudvikling i Saint-Gobain sætter os i stand til at tilbyde det nyeste inden for glasløsninger til mange forskellige formål, f.eks.:

  • Energiruder og facadeglas
  • Sikkerhedsglas og lyddæmpende glas
  • Glas til skibs-, og togindustrien
  • Funktions-, dekorations og silketrykt glas
  • Interiør glas
  • Glas til tage, trapper og gulve.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag